- Katılım
- 11 Ağu 2025
- Mesajlar
- 516
- Tepkime puanı
- 25
- Puanları
- 18

4 adet haşlanmış yumurta

1 adet domates (kabuksuz, minik doğranmış)

1 adet yeşil biber (ince doğranmış)
2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
İsteğe bağlı: azıcık limon suyu

---


1. Yumurtaları haşla, kabuklarını soy ve ortadan ikiye kes. Sarılarını bir kaseye çıkar.
2. Ayrı bir tavada zeytinyağında biberleri hafifçe sotele, domatesleri ekle, suyunu biraz çekene kadar pişir.
3. Ocaktan al, içine yumurta sarılarını, tuz ve baharatları karıştır.
4. Bu karışımı yumurtaların beyaz kısımlarına doldur.
5. Üzerine biraz zeytinyağı gezdirerek servis et. Soğuk tüketilmesi önerilir.
---
