Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malzemeler: 2 adet palamut (dilimlenmiş) 1 büyük soğan (yarım ay doğranmış) 2 domates (yuvarlak doğranmış) 2 yeşil biber (isteğe bağlı) 2 diş sarımsak (ezilmiş) 1 yemek kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kekik 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 limonun suyu
Yapılışı: Zeytinyağı, hardal, limon suyu, sarımsak ve baharatları karıştırıp sos hazırla. Balık dilimlerini sosa bulayıp 10-15 dakika marine et. Fırın kabına soğanları yay, üstüne balıkları yerleştir. Aralara domates ve biber dilimleri koy. 180°C fırında yaklaşık 30-35 dk pişir. Son 5 dakikada ızgara modunu açarsan hafif kızarır.