• Frmtr ko , forumtr oyun forumu , frmtr metin2 pvp serverler , frmtr rise online , frmtr hile forumu , frmtr hesap satın al , frmtr hesap satışı , frmtr genel forum sitesi , frmtr hile forumu , frmtr fivem forumu , metin2 hileleri , metin2 hile indir , knight online server tanıtımı , kocuce , kocüce , pvp serverler , pvp server tanıtımı , knight online çar satışı , knight online char satışı , knight online koxp , minecraft forum , minecraft forumu , minecraft hileleri , silkroad forumu , gta forum , oyun hileleri , hile indir , takipçi hilesi , hile forumu
    Paylaşımın ve dostluğun adresi KorumTR
pubg mobile uc , valorant vp , mobile legends elmas

Jose Mourinho: 'Oyuncularım çok iyi savaştı'

Nyssa

Sadece Ölüler Görür
Yönetici
KorumTR Editörü
Şampiyonlar Ligi 3. tur rövanşında sahasında ağırladığı Feyenoord'u 5-2 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho karşılaşmanın ardından konuştu.

689b94f0be6990b2049f40cb.jpg

"OYUNCULARIM ÇOK İYİ SAVAŞTI"

Takımın çok iyi savaştığını söyleyen Mourinho, Duygusal anlamda yoğun bir maçtı. Tur genelinde 3-1 geriye düştük ama takım inancını korudu.

Hazırladığımız her şeyi sahada ortaya koydular. İkinci golü yememeliydik. O gol maçın duygusunu arttırdı. Oyuncularım çok iyi savaştı. Bazı oyuncular için henüz 90 dakika oynamak kolay değil. Jhon Duran daha fazlasını yapamazdı. Bir sonraki turu unutup, Göztepe maçına odaklanmalıyız." ifadelerini sarf etti.

Göztepe maçının ertelenmesi gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Portekizli teknik adam şu sözlerle devam etti:

"Bir maçın ertelenmesi yeterli bir yardım oldu bize. Hem kendimiz hem de Türk futbolu için bir şey yapmaya çalışıyoruz. İki maçın ertelenmesi çok olur.

Zaten çok fazla boş gün yok. Göztepe maçı fiziksel olarak zor olacak. Göztepe gibi bir rakip, Şampiyonlar Ligi elemeleri arasında oynamak isteyeceğiniz sonra rakiptir ama yapacak bir şey yok."

Jose Mourinho: "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kıyaslamasına gelince, benim sözlerimi doğru yorumlamak gerekiyor. Ben, Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek bir takım değil demek istedim. Bu konuda kimse beni suçlamaz. Ama Avrupa Ligi'nde, o turnuvayı kazanabiliriz. Geçen sene de çeyrek finale uzak değildik. Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilir ve pek çok takımı yenebiliriz. Şimdi dev bir takıma karşı oynayacağız. Gerçekleştirmemiz gereken büyük bir görev var. Evimizde oynayacağımız ilk maça bakalım ve sonrasına bakacağız."

Jose Mourinho: “Feyenoord’a karşı rövanşları hep kazanırım.”

TRANSFER SÖZLERİ

Son olarak transfer için konuşan Jose Mourinho şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

"Asla kamuoyu önünde transferle ilgili yorumlar yapmıyorum. Sezon bittikten sonra başkana ve Mario Branco'ya rapor sundum. Sonra bu raporu Devin Özek'e de verdim. Sakin bir şekilde bekliyorum. Semedo'nun daha erken gelmesini isterdim. Bazen yanlış yapmaktansa, hiçbir şey yapmamak daha iyidir. Semedo, Duran ve Skriniar'ın katkısını herkes gördü."

İnternet Haberleri

frmtr forumtr forum tr knight online metin2 pvp serverler link kısaltma google yandex forumtr frmtr metin2 pvp serverler forumtr knight online video indir nbase smm panel takipçi satın al instagram takipçi satın al gerçek takipçi satın al takipçi satın al jetfilmizle anime izle hd film izle pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al uc mobile legends elmas mlbb elmas mlbb elmas satın al brawl stars elmas valorant vp valorant vp satın al baklava vozol iqos takipçi satın al instagram takipçi satın al ucuz takipçi satın al gerçek satın al galatasaray bilet beşiktaş bilet fenerbahçe bilet passolig bilet
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6