• Frmtr ko , forumtr oyun forumu , frmtr metin2 pvp serverler , frmtr rise online , frmtr hile forumu , frmtr hesap satın al , frmtr hesap satışı , frmtr genel forum sitesi , frmtr hile forumu , frmtr fivem forumu , metin2 hileleri , metin2 hile indir , knight online server tanıtımı , kocuce , kocüce , pvp serverler , pvp server tanıtımı , knight online çar satışı , knight online char satışı , knight online koxp , minecraft forum , minecraft forumu , minecraft hileleri , silkroad forumu , gta forum , oyun hileleri , hile indir , takipçi hilesi , hile forumu
    Paylaşımın ve dostluğun adresi KorumTR
pubg mobile uc , valorant vp , mobile legends elmas

Murat Övüç pazarı karıştırdı! Sarı kombin görenleri şaşkına çevirdi

Tardis

KorumTR Moderatörü
Yönetici
KorumTR Moderatörü

wol_error.gif
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1200x800.
murat-ovuc-pazari-karistirdi-sari-kombin-18926836_4955_amp.jpg

Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ve alışılmadık tarzıyla gündeme gelen Murat Övüç, bu kez Bodrum'da dikkat çekici pazar tarzıyla görüntülendi. Tatil yaptığı Turgutreis'te mutfak alışverişine çıkan fenomen, baştan aşağı sarıya büründüğü özel kostümüyle pazara gitti. Renkli giyimiyle dikkatleri üzerine çeken Övüç'ün kombini, pazardaki esnaf ve vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Sosyal medyada yaptığı çıkışlar ve tarzıyla sık sık gündeme gelen fenomen Murat Övüç, bu kez Bodrum'da giydiği sarı temalı pazar kombiniyle dikkatleri üzerine çekti. Övüç, tatilini geçirdiği Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'ndeki Akçaalan semt pazarında görüntülendi. Övüç'ün tavırları kadar tarzı da sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

İLGİNÇ KOSTÜMÜ DİKKAT ÇEKTİ

Mutfak alışverişi yapmak için pazara giden Murat Övüç'ün baştan aşağı sarı renkten oluşan özel tasarım kombini, pazardaki vatandaşların ve esnafın ilgisini çekti. Görenlerin dönüp bir daha baktığı Övüç, çevredekilerin şaşkın bakışları eşliğinde alışverişini tamamladı.

KOSTÜM PARTİSİNE Mİ GELDİN?

Kombini gören bazı sosyal medya kullanıcıları şu yorumları yaptı:"Pazarın ortasında sarı takımı görünce bir an reklam çekimi sanmıştım. Meğer Murat Övüç alışverişe gelmiş.", "Murat Övüç semt pazarına da kendi tarzını getirmiş. Kombin ilginçti ama dikkat çekici olduğu kesin.", "Kostüm partisine mi geldin?"

SAHTE PSİKOLOG AÇIKLAMASI GÜNDEMDEYDİ

Ünlü fenomen, kısa süre önce sahte psikolog Volkan Uçak hakkında ortaya çıkan görüntüler nedeniyle yeniden sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Volkan Uçak'tan seans aldığı anların paylaşılmasının ardından tepkilerin odağı olan Murat Övüç, konuyla ilgili bir açıklama şu ifadeleri kullanmıştı, "4 yıl önce Adana'da arkadaşlarım beni bir yere götürdü. Diploması sahte mi, orijinal mi, diplomasına mı bakacağım ben? Bütün haber kanalları beni arayıp 'Adamın diploması sahteymiş' diyor. Bana ne, nereden bileyim?"

Haberler

:D Adamın dikkat çekmesi için kombine ihtiyacı yok ki ay pardon adam dedim :D

frmtr forumtr forum tr knight online metin2 pvp serverler link kısaltma google yandex forumtr frmtr metin2 pvp serverler forumtr knight online video indir nbase smm panel takipçi satın al instagram takipçi satın al gerçek takipçi satın al takipçi satın al jetfilmizle anime izle hd film izle pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al uc mobile legends elmas mlbb elmas mlbb elmas satın al brawl stars elmas valorant vp valorant vp satın al baklava vozol iqos takipçi satın al instagram takipçi satın al ucuz takipçi satın al gerçek satın al galatasaray bilet beşiktaş bilet fenerbahçe bilet passolig bilet
Geri