Jhon Duran: "Gerçekten çok mutluyum. Burada taraftarımızın önünde ilk golümü attığım için keyifliyim. Takıma ve taraftarın sevgisine teşekkürler. Hissettiğimiz his çok güzel. Çok iyi hissediyorum. Ailem buradaydı ve onların önünde gol attım. Bu daha da güzel oldu. Şimdi diğer turu geçmek ve Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz."
Jhon Duran: "Sakatlığımla ilgili endişelenecek bir şey yok."
Jhon Duran: "En-Nesyri gerçekten çok kaliteli ve zeki bir oyuncu. Oldukça tecrübeli. İyi anlaştık, onunla oynamak çok basit. Sahada nerede duracağını çok iyi biliyor. Geldiğim günden beri konuşuyorum. Onunla oynamak keyif. Bana asist yaptı ve ona borçlandım. Bunu ödemem gerekiyor. Takımda herkesle iyi anlaşıyorum. İkinci tur için iyi hazırlanacağız."
İnternet Haberleri
Jhon Duran: "Sakatlığımla ilgili endişelenecek bir şey yok."
Jhon Duran: "En-Nesyri gerçekten çok kaliteli ve zeki bir oyuncu. Oldukça tecrübeli. İyi anlaştık, onunla oynamak çok basit. Sahada nerede duracağını çok iyi biliyor. Geldiğim günden beri konuşuyorum. Onunla oynamak keyif. Bana asist yaptı ve ona borçlandım. Bunu ödemem gerekiyor. Takımda herkesle iyi anlaşıyorum. İkinci tur için iyi hazırlanacağız."
İnternet Haberleri