- Katılım
- 11 Ağu 2025
- Mesajlar
- 516
- Tepkime puanı
- 25
- Puanları
- 28

3 su bardağı un
1 çay bardağı su
1 çay bardağı süt
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz

200 gr kıyma
1 küçük rendelenmiş soğan
Tuz, karabiber

2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
2 diş sarımsak
1 su bardağı yoğurt
Tuz, pul biber, nane

Hamur malzemeleriyle kulak memesi kıvamında hamur yoğur, dinlendir.
İç harcı karıştır.
Hamuru oklavayla aç, küçük kareler kes, ortalarına harç koyup bohça gibi kapat.
Derin yağda altın rengi alana kadar kızart.
Sos için tereyağında salçayı çevir, sarımsaklı yoğurtla birlikte kızaran mantıların üzerine gezdir.
