- Katılım
- 11 Ağu 2025
- Mesajlar
- 514
- Tepkime puanı
- 22
- Puanları
- 18
Tarif:
1 su bardağı süt
1 adet muz
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı bal
1 yemek kaşığı yoğurt
Yarım çay kaşığı tarçın
Bardak ölçüsü 200 ml klasik su bardağı
Yapılışı:
Muzları dilimleyin derin bir kaba aktarın.
Üzerine yoğurt, bal, keten tohumu, tarçın ve süt ilave edin.
Blender ile keten tohumları parçalanana kadar öğütün.
Sonra servis bardağına aktarın.
Afiyet olsun.
1 su bardağı süt
1 adet muz
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı bal
1 yemek kaşığı yoğurt
Yarım çay kaşığı tarçın
Bardak ölçüsü 200 ml klasik su bardağı
Yapılışı:
Muzları dilimleyin derin bir kaba aktarın.
Üzerine yoğurt, bal, keten tohumu, tarçın ve süt ilave edin.
Blender ile keten tohumları parçalanana kadar öğütün.
Sonra servis bardağına aktarın.
Afiyet olsun.