|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||
Yılan Kraliçesi'nin Yuvası: Yılan Tapınağı!
![]() 7 Kattan oluşan bir zindan ve her kat bir öncekinden daha zor, dikkatli ol! 2. Kat - Bütün canavarları öldür! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() (Maksimum x50 kullanımına izin verilir.) Dikkat: Beliren canavar gruplarının sırası, 3. Kattaki Elementli Yılan Metinlerinin doğru kesilim sırasını anlatır. Aynı zamanda, 7. Kattaki Mühürlerin sırasınıda anlatır. 3. Kat - 4 Farklı Yılan Metinlerini Doğru Sırayla Yok Edin! ![]() ![]() ![]() ![]()
4. Kat - Tüm canavarları ve Yılan Metinlerini yok edin! ![]() ![]() ![]() ![]()
Örneğin, Element Sıralaması ![]() ![]() ![]() ![]() Sıralamanın Dönüşeceği Sıra: ![]() ![]() ![]() ![]() 5. Kat - Yılan Anahtarı ile Yılan Sütunları'nı Sırasıyla Atlatın! ![]() ![]() ![]() ![]()
6. Kat - Yılan Tapınağı Demircisi'ni Serbest Bırakın! ![]() ![]() ![]() ![]()
Not: Eldiven yükseltimi başarısız olduğunda eşya yok olmaz, yalnızca -1 derece düşer. Opsiyonel: Bütün katlardan elde edebildiğiniz, ![]() ![]() (Bu deneme başarısız olabilir.)Serbest bırakılan her Tutsak Demirci eldiven için geliştirme şansını arttırır. (Aynı zamanda demircinin eldiven geliştirme seçeneğinin aktif olma ihtimalini de arttırır.) 7. Kat - Yılan Kraliçesi Nethis'i Yenilgiye Uğratın! ![]() ![]() ![]() ![]()
Parçaların süresi yere düşürüldüğünden itibaren başlar. Zindanın Ödüllendirilmesi ![]() Yılan Kraliçesi Nethis yenilgiye uğratıldıktan sonra, Yılan Tapınağı (Giriş Kat)'ta bulunan Yılan Heykeli üzerinden, ![]() ![]() Yılan Hazinesi x8Karakter Sınıfına Göre: ![]() ![]() Yılan Mantosu (Üretim) ![]() ![]() Yılan Yeleği (Üretim) ![]() ![]() K. Yılan Mantosu (Üretim) ![]() ![]() S. Yılan Mantosu (Üretim) ![]() ![]() G. Yılan Mantosu (Üretim)elde edilir. | ||||||
|