- Katılım
- 11 Ağu 2025
- Mesajlar
- 514
- Tepkime puanı
- 22
- Puanları
- 18
Tarif:
4 adet milföy (Kişi sayısına göre ben 4 tane kullandım. 2 adet tost yaptım)
Sucuk
Kaşar Peyniri (iç malzemesini damak tadınıza göre zenginleştirebiliriz. Ben bu defa sadece sucuk ve kaşar peyniri kullandım )
Yapılışı:
Herkese selam. Oldukça pratik bir lezzetle geldim. milföy tost. börek tadında oluyor. Hemde acil durumlarda kurtarıcı . Hemen 10 dakika bile olmadan hazır. Başlayalım.
4 adet milföy yaprağını çalıştırdığımız tost makinemize yerleştirelim ve kapağını kapatalım.
Kokular gelmeye başladığında hamur kendini biraz toparlamış olacaktır ama çok kızarmamış olmalı.
İç malzemesini 2 adet milföyün üzerine yerleştirelim diğer iki yaprağı üzerine kapatalım.
Tekrar pişmeye bırakalım. Kızarınca tostlarımız hazır, taze demli bir bardak çayla keyif yapabiliriz.
Eğer tost makinenizin yapıştıracağından endişelenirseniz milföy yapraklarını pişmeye bıraktığınız ilk bir kaç dakika milföyler kendini toparlayana kadar açmayalım kapağı. Zaten kokusundan biraz pişip toparlandığını anlarsınız.
Hoşça kalın.
4 adet milföy (Kişi sayısına göre ben 4 tane kullandım. 2 adet tost yaptım)
Sucuk
Kaşar Peyniri (iç malzemesini damak tadınıza göre zenginleştirebiliriz. Ben bu defa sadece sucuk ve kaşar peyniri kullandım )
Yapılışı:
Herkese selam. Oldukça pratik bir lezzetle geldim. milföy tost. börek tadında oluyor. Hemde acil durumlarda kurtarıcı . Hemen 10 dakika bile olmadan hazır. Başlayalım.
4 adet milföy yaprağını çalıştırdığımız tost makinemize yerleştirelim ve kapağını kapatalım.
Kokular gelmeye başladığında hamur kendini biraz toparlamış olacaktır ama çok kızarmamış olmalı.
İç malzemesini 2 adet milföyün üzerine yerleştirelim diğer iki yaprağı üzerine kapatalım.
Tekrar pişmeye bırakalım. Kızarınca tostlarımız hazır, taze demli bir bardak çayla keyif yapabiliriz.
Eğer tost makinenizin yapıştıracağından endişelenirseniz milföy yapraklarını pişmeye bıraktığınız ilk bir kaç dakika milföyler kendini toparlayana kadar açmayalım kapağı. Zaten kokusundan biraz pişip toparlandığını anlarsınız.
Hoşça kalın.
