Tomris Editör KorumTR Editörü Bayan Üye KorumTR Galatasaraylı Katılım 6 Ağu 2025 Mesajlar 245 Tepkime puanı 175 Puanları 43 Konum İzmir Bugün 07:08 #101 Bugün işe gitmedim anne kız günü ilan ettim ama hastalandı ateşi olmasına rağmen ben iyiyim anne havuza gidelim diyo
Bugün işe gitmedim anne kız günü ilan ettim ama hastalandı ateşi olmasına rağmen ben iyiyim anne havuza gidelim diyo
Börü KorumTR Admini KorumTR Admini Katılım 3 Ağu 2025 Mesajlar 174 Tepkime puanı 77 Puanları 28 Konum Hopa, ARTVİN Bugün 08:40 #102 Tomris' Alıntı: Bugün işe gitmedim anne kız günü ilan ettim ama hastalandı ateşi olmasına rağmen ben iyiyim anne havuza gidelim diyo Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin...
Tomris' Alıntı: Bugün işe gitmedim anne kız günü ilan ettim ama hastalandı ateşi olmasına rağmen ben iyiyim anne havuza gidelim diyo Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin...
Börü KorumTR Admini KorumTR Admini Katılım 3 Ağu 2025 Mesajlar 174 Tepkime puanı 77 Puanları 28 Konum Hopa, ARTVİN Bugün 08:41 #103 Bugün yoğun geçecek hem spor sonra konser.