Aylakkadın Member Bayan Üye Katılım 8 Ağu 2025 Mesajlar 39 Tepkime puanı 22 Puanları 8 Dün 18:35 da #41 Camiiden kayıp çocuk anonsu veriliyor tüylerim diken diken oldu. Küçücük çocuk umarım başına bir şey gelmemiştir.
Camiiden kayıp çocuk anonsu veriliyor tüylerim diken diken oldu. Küçücük çocuk umarım başına bir şey gelmemiştir.
Tomris Editör Yönetici KorumTR Editörü Bayan Üye KorumTR Galatasaraylı Katılım 6 Ağu 2025 Mesajlar 173 Tepkime puanı 86 Puanları 28 Konum İzmir Dün 21:55 da #42 Uyumucam uyumucam diye ağlayıp dakikasında uyuyan kızım..Annene bu kadar benzemesen iyidi
PcKoPaT KorumTR Moderatörü Yönetici KorumTR Moderatörü KorumTR Beşiktaşlı Katılım 6 Ağu 2025 Mesajlar 92 Tepkime puanı 23 Puanları 8 Bugün 04:02 #43 Fate' Alıntı: apse, enfeksiyon, ateş, titreme, borçları bitirdiğimi görmeden ölmem inş Genişletmek için tıkla ... sen biraz zor görürsün borç falan bitmez bu ülkede bende ne düşünsem diye düşünüyorum yine uykusuz bir gece .
Fate' Alıntı: apse, enfeksiyon, ateş, titreme, borçları bitirdiğimi görmeden ölmem inş Genişletmek için tıkla ... sen biraz zor görürsün borç falan bitmez bu ülkede bende ne düşünsem diye düşünüyorum yine uykusuz bir gece .
Tomris Editör Yönetici KorumTR Editörü Bayan Üye KorumTR Galatasaraylı Katılım 6 Ağu 2025 Mesajlar 173 Tepkime puanı 86 Puanları 28 Konum İzmir Bugün 05:04 #44 Temmuz bir yıl sürdü ağustos yarılanmış bile ben zaman algımı mı yitirdim yoksa bi simülasyon içinde miyim bilemedim
Temmuz bir yıl sürdü ağustos yarılanmış bile ben zaman algımı mı yitirdim yoksa bi simülasyon içinde miyim bilemedim
Tardis KorumTR Moderatörü Yönetici KorumTR Moderatörü Katılım 6 Ağu 2025 Mesajlar 232 Tepkime puanı 42 Puanları 28 55 dakika önce #45 İş bitse de eve gitsem