- Katılım
- 11 Ağu 2025
- Mesajlar
- 527
- Tepkime puanı
- 26
- Puanları
- 28
Malzemeler:
2 adet kabak
1 diş sarımsak
4-5 yemek kaşığı süzme yoğurt
Yarım limon suyu
Dereotu (doğranmış)
Tuz, karabiber
Zeytinyağı
Pul biber (isteğe bağlı)
Yapılışı:
Kabakları spiral doğrayıcıyla spagetti gibi doğra. (Yoksa rendenin kalın tarafı olur.) 

Tavada az zeytinyağında 3-4 dk sotele, diri kalsın. 

Ayrı kapta yoğurt, sarımsak, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştır. 
Kabakları servis tabağına al, yoğurtlu karışımı üzerine dök. 

Üstüne dereotu ve pul biber serp, ister soğuk ister ılık ye! 

Fit, ferah ve tok tutan bir tabak!








Yapılışı:














Fit, ferah ve tok tutan bir tabak!
